gallery/logo secaround

Georganiseerd werken is een middel om je te kunnen richten op de werkzaamheden
die écht belangrijk zijn voor een goede bedrijfsvoering.

 

Binnen een bedrijf kunnen er perioden zijn waarin de werkdruk snel oploopt. Juist dan kan extra secretariële ondersteuning uitkomst bieden. De gevolgen van werkdruk en stress zijn legio. Laat het niet zover komen en vraag tijdelijk extra “handen”van SECaround wanneer u in een bepaalde periode extra werkdruk verwacht.
Leg uw vraag voor en SECaround adviseert u graag een passende oplossing te vinden. SECaround is ook beschikbaar voor tijdelijke vervanging bij ziekte en/of verlof.

 

Organiseer je werkplek

Structuur aanbrengen in uw manier van werken kan op een gegeven moment onontbeerlijk zijn. Maar waar moet je beginnen? Wanneer je van nature niet gewend bent je werkzaamheden te structureren of organiseren, wordt het moment van aanpakken vaak uitgesteld. Je kunt een workshop of cursus volgen waar je vaak vele handige tips krijgt, daarna met frisse moed aan de slag gaan, om vervolgens als het even tegen zit, terug te vallen in je oude werkgedrag. Zou het niet prettig zijn, wanneer iemand je (tijdelijk) helpt bij het organiseren van je werk?

SECaround biedt u deze ondersteuning wanneer dat nodig is. U wordt niet alleen geholpen bij het vinden van een passende werkwijze, maar ook bij de aanpak. Met deze (structurele) ondersteuning is het mogelijk daadwerkelijk uw werkwijze te veranderen. Door samen concreet aan de slag te gaan, ziet u al snel resultaat.  Wanneer er toch een terugval komt, kunt u blijven vertrouwen op SECaround.
 

Officemanagement op maat

Waarschijnlijk ontbreekt het u aan tijd om u hierin te verdiepen. Bedrijven die werken volgens administratieve processen hebben een voorsprong op hun concurrent. SECaround inventariseert uw wensen, geeft advies en maakt in nauw overleg met de opdrachtgever een werkplan voor het kantoormanagement. SECaround draagt zorg voor de implementatie van het werkplan en de begeleiding. Ook het ontwikkelen van de procedures en/of instructies behoort tot de mogelijkheden.

Tijdelijke ondersteuning