Duidelijke afspraken, samen werken en wederzijds vertrouwen vormen de basis voor het uiteindelijke resultaat.

gallery/logo secaround
gallery/966c2e9b40e7e963adce85a061722693.lock
Wat kan SECaround voor u betekenen?

 

SECaround is een bureau dat secretariële diensten verleend aan kleine bedrijven of afdelingen van (middel)grote bedrijven,  juist wanneer het nodig is.
Bij groei van een bedrijf, ‘n reorganisatie of extra werkdruk kan tijdelijke ondersteuning uitkomst bieden. Ook wanneer mensen vastlopen in hun (eigen) werk en behoefte hebben aan advies of extra ondersteuning, wordt er aan de hand van een stappenplan gewerkt aan een overzichtelijke en prettige werkomgeving. SECaround biedt een complete aanpak. Vanaf de voorbereiding tot aan de afronding zetten wij onze schouders eronder en steken wij voor u de handen uit de mouwen.

Yvonne Janssen werkte ruim 17 jaar als (directie) secretaresse, managementassistente en Officemanager bij verschillende bedrijven en afdelingen. In al haar functies speelden
de 3V’s altijd een belangrijke rol;  Veranderen, Verbeteren en Vooruitgang.
Door haar betrokkenheid kreeg zij steeds meer aandacht voor de interne bedrijfsvoering en zag daar vaker vele mogelijkheden om meer rendement te behalen. Niet alleen in geld, maar ook in tijd. Soms ligt de oplossing voor de hand, soms is er eerst een andere denkwijze nodig.
Begin 2007 heeft zij deze werkzaamheden ondergebracht in haar bedrijf SECaround. In een adviserende rol maar ook vanuit een “hands-on”aanpak helpt zij u (weer) op weg.