Binnen een bedrijf kunnen er perioden zijn waarin de werkdruk snel oploopt. Juist dan kan extra secretariële ondersteuning uitkomst bieden. De gevolgen van werkdruk en stress zijn legio. Laat het niet zover komen en vraag tijdelijk extra “handen” van SECaround wanneer in een bepaalde periode extra werkdruk wordt verwacht. 
SECaround is ook beschikbaar voor tijdelijke vervanging bij ziekte en/of verlof.

 

Organiseer je werkplek

Structuur aanbrengen in je manier van werken kan op een gegeven moment onontbeerlijk zijn. Maar waar moet je beginnen? Wanneer je van nature niet gewend bent je werkzaamheden te structureren of organiseren, wordt het moment van aanpakken vaak uitgesteld. Je kunt een workshop of cursus volgen waar je vaak vele handige tips krijgt, daarna met frisse moed aan de slag gaan, om vervolgens als het even tegen zit, terug te vallen in je oude werkgedrag. Zou het niet prettig zijn, wanneer iemand je (tijdelijk) helpt bij het organiseren van je werk?

SECaround biedt deze ondersteuning wanneer dat nodig is. Je wordt niet alleen geholpen bij het vinden van een passende werkwijze, maar ook bij de aanpak.
Met deze (structurele) ondersteuning is het mogelijk daadwerkelijk een werkwijze te veranderen/verbeteren. Door samen concreet aan de slag te gaan, zie je al
snel resultaat. Door te kijken wat voor jou het beste werkt, is de kans op een terugval klein.

 

Officemanagement op maat

Waarschijnlijk ontbreekt het aan tijd om je hierin te verdiepen. Bedrijven die werken volgens administratieve processen hebben een voorsprong op hun concurrent. SECaround inventariseert de wensen, geeft advies en maakt in nauw overleg met de opdrachtgever een werkplan voor het officemanagement. SECaround zorgt voor de implementatie van het werkplan en de begeleiding. Ook het ontwikkelen van de procedures en/of instructies behoort tot de mogelijkheden.

Tijdelijke ondersteuning