Het gezicht van SECaround
 

We zien wel waar het schip strandt" is een uitspraak die ik de afgelopen jaren vaak heb gehoord. "Ach, we zien wel hoe het afloopt, het zal wel goed komen."
Aan de ene kant kun je stellen dat er vertrouwen is dat alles wel goed komt. En hoewel ik er zelf ook altijd vertrouwen in heb dat er een oplossing is, blijf ik het liefst varen.
Hoe jammer is het als je stil komt te liggen en niet meer verder kunt? Als je een koers uitstippelt, kun je dat voorkomen. 

 

In 2007 besloot ik om het anker binnen te halen en te starten met SECaround. Office support bieden juist wanneer het nodig is,
is een geweldige uitdaging. Werkervaring was er na 20 jaar in soortgelijke functies voldoende. Juist de mogelijkheid om nog meer te leren
en anderen te helpen maakte mij enthousiast. Door de jaren heen mocht ik bij verschillende bedrijven deze "support" leveren.
In deze opdrachten werd langzaam een terugkerende "rode draad" zichtbaar. Kleine bedrijven op weg helpen om groter te groeien.
Met de kennis die er is, blijkt alles toch ook weer nieuw te zijn. Je kunt daarbij enigszins bouwen op je routine, maar moet ook scherp blijven
omdat de wereld nu eenmaal in ontwikkeling blijft.

 

Vanaf de voorbereiding tot aan de afronding van een opdracht kun je op mij bouwen en vertrouwen.  

Dat doe ik met enthousiasme, (gepaste) betrokkenheid, pragmatisch, kritisch, zorgvuldig en graag op zijn tijd relativerend met humor en een lach.